9/11/2019

Ens ho diuen des de Singapur: Qui paga, mana. No ho oblideu!

Foto Superdeporte

Peter Lim ha fet fora, ha despatxat, Marcelino García Toral, qui fins fa unes hores era entrenador del València CF. Ni l’any del centenari ha salvat el València de patir els drames institucionals que han estat constants en la seua història, ni la doble classificació per a la Champions i el títol de Copa li han servit a Marcelino. Que quede clar, ens han dit a crits des de Singapur: Qui paga, mana! No ho oblideu!

És fàcil imaginar que Mateu Alemany no tardarà molt a recollir les seues coses del despatx de l’Avinguda de Suècia, i agafarà la mateixa senda per la que ha marxat l’asturià.

L’encarregat de Peter Lim a València, Anil Murthy, ha comparegut per a explicar el per què de la destitució de Marcelino. Ha dit dues coses: que el model de club ha de ser sostenible però mantenint objectius ambiciosos, i que cal promocionar els joves formats a Paterna. Cap entendre, llavors, que Marcelino ha exigit gastar més del que volia Lim i que no ha apostat suficientment pel planter. Temps hi haurà de parlar dels dos temes.

Han anunciat Albert Celades com a substitut. L’ex jugador del Barça, ex seleccionador espanyol en categories inferiors, mai ha entrenat en Primera Divisió (un vici de Lim, com sabem). Arriba a un club que és un polvorí en aquests moments, i debutarà dissabte vinent front al seu ex equip al Camp Nou i tres dies després a Stamford Bridge és mesurarà al Chelsea. Que els déus li siguen propicis i tinguen pietat d’ell. I de l’afició blanc i negra.

Diumenge 22, a les 16.00, la cita serà a casa, front al Leganés. Veurem què diu Mestalla. Segurament, a Peter Lim i al seu encarregat qualsevol cosa menys bonicos.