8/21/2016

Comença la nova temporada, i tornem amb il.lusions renovades.


Numeradadescoberta torna amb els seus lectors, fidel als seguidors del Vaència CF. Tan amarga com se’ns va fer la temporada passada, tornem a ocupar el nostre lloc al camp amb el desig que els xiquets que comencen enguany la seua relació intensa amb Mestalla siguen feliços seguint els partits del nostre equip.

Quant a les expectatives amb les que comencem la temporada, val a dir que esperem que aquells que tenen capacitat de decisió sobre la marxa de l’equip prengueren notes valuosos de tot allò que cal no fer enguany. És sabut que la pre-temporada no ha ajudat gens a recarregar les bateries de l’afició, tot i que n’hi ha consciència que la plantilla encara no està tancada ni compensada, que encara tenen que marxar jugadors i que cal fitxar-ne d’altres.

Som particularment sensibles a la feblesa defensiva de l’equip. Mantenim l’opinió que la temporada passada van ser els porters els qui van aguantar l’equip en primera divisió. Jaume Domènec i Diego Alves fonamentalment, però també Mathieu Ryan, van salvar punts que resultaren decisius en classificació final. Les baixes que ja s’han produït en la rereguarda i les que s’esperen exigiran un esforç de la secretaria tècnica, però també de la propietat; particularment si es fa, finalment, efectiva la marxa de l’alemany Mustafí. De poc valdran les incorporacions al centre del camp i en l’atac si no millorem substancialment la defensa. Sabem, nosaltres i qualsevol aficionat dels que omplin Mestalla cada partit, que cal elevar la qualitat d’aquesta línia per a fer-la segura, tan segura com va ser en les èpoques daurades del Club.


Demà, quan comence a rodar la pilota per la gespa del vell Mestalla, quan la grada comence a animar el seu equip, creuarem els dits i demanarem als déus del futbol que enguany siguen generosos amb nosaltres. D’allò que passe a cada partit donarem notícies a aquest bloc, al qual continuarem publicant les nostres cròniques de cada encontre.