11/24/2017

Gràcies, Jaume Ortí, descansa en pau.



Un maleït càncer de pulmó s’ha endut per davant la vida de Jaume Ortí, el president que més triomfs va aconseguir guanyar amb el València Club de Futbol en els seus noranta vuit anys d’existència. Poc podem afegir a l’excel.lent necrològica que signa Cayetano Ros al diari Levante-EMV, a la qual repassa i destaca el seu carisma personal, els seus coneixements sobre futbol, la seua bonhomia i la seua abnegació en la defensa dels colors del nostre València.

Tampoc és ara el moment de fer comptes amb aquells que el van fer caure després l’amarga derrota a Bremen, en aquell partit al que es va lesionar Vicente. Encara menys volem dir ni paraula de la brutícia que es va utilitzar contra ell des de determinades instàncies de poder que consideraven el València CF poc menys que una conselleria del PP.

Ara, avui, és l’hora de recordar que encara n’hi ha bones persones en el món del futbol, poques potser, però n’hi ha. És el moment, a més a més, de retre homenatge a un home que mai no va aprofitar-se de la presidència de la llotja de Mestalla per a incrementar el seu patrimoni, ni per a bufar en caldo gelat, que de tot n’hi ha hagut.

Ara, avui, en la vespra de l’important partit que viurem a Mestalla diumenge, una cita que Jaume Ortí no s’hagués perdut per res, és l’ocasió de manifestar la nostra tristesa, i de fer explícit el nostre condol a tots els familiars i amics personals d’un home que ho va donar tot –fins a la llàgrima- pel Club que ens estimem.

Gràcies, Jaume Ortí, descansa en pau.