7/19/2014

De pre-temporada a Alemanya

Futbolers i futboleres, sembla clar que la temporada que s’acosta,
Foto Superdeporte
amb el València CF tornarem a lluitar, tornarem a patir... però no sabem si tornarem a vèncer. Així estan les coses. Després de setmanes i setmanes d’estira-i-arronses de tots els implicats en la maleïda venda del Club; després de pegar-li la patada de Charlot a Macanudo Pizzi, com abans li la pegaren a Djukic, com abans a Pellegrino; després que si Lim demana a Bankia, que si Bankia demana a Lim, que si Aurelio diu o deixa de dir, que si Salvo assegura o viatja a les antípodes per a fer no se sap què... Després de tot eixe espectacle teatral entre vodevil i sainet faller, resulta que l’equip se’n va a Alemanya, amb els nous, sense cap dels estelars fitxatges promesos i amb algun “marrón del Hongkong a la francesa”. Marrón a la francesa en versió La Masia.

Després de tot això, al mig de la boira pastosa, de les mentides i més mentides, amb els més negres presagis volant en cercle com els voltors per sobre l’afició valencianista, l’equip [o el que siga] que entrena [això sembla] Nuno Espírito Santo se’n va anar a Alemanya de pre-temporada. Va guanyar el primer partit contra un equip d’aficionats, i avui ha jugat contra un club de la Segona Divisió alemanya. El resultat ha sigut fatal de la mort.

A Numeradadescoberta veure eixe partit per la pantalla de l’ordinador no ens ha donat més que per a tweets. Ahi van, amable i espantat lector.

- El VCF acaba l'estada a Alemanya amb una derrota rotunda, pel joc i pels gols en contra. Què esperàvem, un miracle de l'Espirit Sant?

- El VCF davant el Nuremberg pareixia Brasil davant Alemanya. Anem millorant. L'any que vé, a Champions. Això diu Salvo.

- El VCF no va a tindre prou amb l'Espirit Sant, i caldrà el Pare i el Fill. De nou tres gols en 6 minuts. Una tradició recent, però ferma.

- VCF. El nou míster sant, el president interí i el propietari clandestí ja ho tenen clar: fan falta centrals. L'afició també. I ara què?

- VCF. Qui rodarà una sèrie televisiva sobre la venda del Club? Títols possibles: Tiempo entre pelotas? El singapurense? C.S.I. Paterna?

- Uns altres títols per a la sèrie TV sobre la venda del VCF: Mentides, pilotes i cintes de vídeo? El chino, el portugués y el malo?


Amén.