12/01/2012

Atlètic de Benalfassar 2 - Real Sociedad 5





És el València Club de Futbol el Titànic? No, és el Costa Concòrdia. Un vaixell sense armador solvent, sense capità amb experiència, i amb una tripulació que, -amb alguna excepció-, no aprofitaria ni per a navegar en una barca de cabotatge.

En el València CF, que avui -com la setmana passada a Màlaga- ha semblat l'Atlètic de Benalfassar no n'hi ha vergonya, ni compromís amb la samarreta, ni respecte a una entitat quasi centenaria que arrossega una massa de seguidors que es compta per milers, i que paga religiosament per a gaudir d'un espectacle esportiu carregat d'emocions.

Ara és fàcil demanar cessar Pellegrino (cosa que segurament cal fer) i també el de Manuel Llorente. Un altre responsable gerencial que no està en condicions de continuar com a armador. I és fàcil perquè no es possible despatxar al 85 per cent de la plantilla.
 
Ara bé, dit això cal afegir que els valencians i valencianistes no tenim perquè suportar aquest maltracte ni aquesta burla d'uns xicots que guanyen en un any el que els socis no guanyariem en tres vides. 

Reflexió sociològica paral.lela: Està clar que el VCF és a la societat valenciana allò que aquesta és en aquests moments: una entitat fracassada per culpa de tant de furtamantes corruptes i tant de tocacampanes venedors de fum. Però una cosa és això i una altra és que els ciutadans -en aquest cas els aficionats del VCF- ens ressignem a patir com a monjos de clausura.

Exigim mesures dràstiques per a obtindre treball i esforç a la plantilla i al cos tècnic de forma inapelable. Amb cirugia major; cirugia major sense anestèsia; amputar per on siga menester.

Si no tenim capacitat financera per a tindre cracks estrangers o mercenaris en la plantilla, tirem dels que encara tenen orgull de la primera plantilla i dels joves del Mestalleta. Si no poden fer més, que lluiten per la permanència en Primera, però que ens permeten eixir de Mestalla amb la cara ben alta i amb orgull.

Aquesta nit, per a veure un espectacle futbolístic de qualitat, ací estem davant el televisor gaudint del ballet que practica el Barça davant l'Athletic de Bilbao. El futbol és divertit, atractiu com a espectacle i permet gaudir d'ell com a esport. Gràcies, Barça.


Última hora: Pellegrino ha estat cessat. Adéu, Mauricio. Eres un bon tio, però la cosa t'ha vingut gran. 

1 comentari :

F. A. ha dit...

Veurem que fa l'amic Valverde. Malgrat tot, pensem que ens falta molt d'equip per a arribar lluny en Champions.