11/29/2012

Juan Bernat no és Cristiano Ronaldo

El xicot, Bernat, no va celebrar el gol -magnífic, com excel.lent el passe de Banega- que li marcà al Llagostera. Estarà trist, o decebut, o emprenyat perquè no està tenint minuts. Fins on sabem, el xaval no ha dit ni pruna. Sembla, llavors, una persona sensata. Sembla un bon jugador, i a més és del poble (que cada com ens queden menys), així que pagaria la pena aclarir-li si es compta amb ell o no per a aquesta temporada o donar-li una eixida temporal, a crèixer lluny de casa.

Si li'n digueren Cristiano en compte de Bernat, avui tothom estaria intentant consolar-lo, fent enquestes a l'aficció, obriria els telediaris, i algú estaria demanant-li a la Mare de Déu d'Agres que li tornara l'alegria.

Ànim xicot, que eres un bon jugador, i que n'eres dels nostres. Molts celebrarem ahir el gol per tu.

2 comentaris :

THB ha dit...

A Bernat li fa falta anar-se'n, netejar-se el cap i llevar-se de damunt la pressió i les angusties que porta damunt. Mig anyet fora o una temporada li vindrà de perles.

F. A. ha dit...

Això pensavem nosaltres fins a avui: que el xicot marxara a fer un màster en algun equip de Primera divisió on tinguera minuts. Després de la desfeta, del desastre d'avui, pensem que és millor que es quede i que es guanye el puesto entre tant de malfaener com n'hi ha en la plantilla.